Pommes fondant – fondant kartofler

BedømmelseSværhedsgradMiddel
Antal4 portioner
Forberedelse10 minTilberedning1 timeSamlet tidsforbrug1 time 10 min
 4 Bagekartofler
 1 l fond
 Lidt smør
1

Skæld kartoflerne og skær dem i firekanter. Steg med herefter i en blanding af smør og olie - på alle sider

2

Herefter lægges kartofler i et ildfast fad sammen med "Fond" og sættes i ovnen i 40 minutter ved 180 grader.

3

Bruges som tilbehør til utrolig mange retter... - eller i en vegetar-ret eller en hapser!

Ingredients

 4 Bagekartofler
 1 l fond
 Lidt smør

Directions

1

Skæld kartoflerne og skær dem i firekanter. Steg med herefter i en blanding af smør og olie - på alle sider

2

Herefter lægges kartofler i et ildfast fad sammen med "Fond" og sættes i ovnen i 40 minutter ved 180 grader.

3

Bruges som tilbehør til utrolig mange retter... - eller i en vegetar-ret eller en hapser!

Pommes fondant – fondant kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *