Laks med honning og mandler

Kategori, SværhedsgradLet

Antal4 portioner
Forberedelse5 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug25 min

 0,50 Lakseside
 70 gram Mandler
 2 spsk Honning
 Salt

1

Læg laksen i et smurt ildfast fad. Hak mandlerne groft. Fordel honning ovenpå laksesiden.

2

Krydr med lidt salt ovenpå honningen og fordel tilsidst de hakkede mandler ovenpå.
Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 min.

3

Laksen er færdig når kødet er blevet lyserødt og det let falder fra hinanden i flager, når du rører ved det.

4

Hertil ruccolasalat med halve cherrytomater, avocado, gul peberfrugt og fetaost/salatost.
Kan serveres med en cremefraiche 9% tilsat 2-3 fed hvidløg.

Ingredients

 0,50 Lakseside
 70 gram Mandler
 2 spsk Honning
 Salt

Directions

1

Læg laksen i et smurt ildfast fad. Hak mandlerne groft. Fordel honning ovenpå laksesiden.

2

Krydr med lidt salt ovenpå honningen og fordel tilsidst de hakkede mandler ovenpå.
Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 min.

3

Laksen er færdig når kødet er blevet lyserødt og det let falder fra hinanden i flager, når du rører ved det.

4

Hertil ruccolasalat med halve cherrytomater, avocado, gul peberfrugt og fetaost/salatost.
Kan serveres med en cremefraiche 9% tilsat 2-3 fed hvidløg.

Laks med honning og mandler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *