2000 gram Okse-filet
1 Spidskål
200 gram Radiser
1 Bundt dild
1 dl fløde
Kartolfer
1
Rids oksekødet og krydr voldsomt...
2
Pandesteg de fem minutter på hver side. Start med fedtkanten
3
Sæt stegen efter i ovnen og steg den indtil den er på den anden side af 50 grader.
4
Imens blandes alt til salaten. Fløden bruges som Mormor-dressing.
5
Servere retten med en svampesovs og råstegte kartofler...
Ingredients
2000 gram Okse-filet
1 Spidskål
200 gram Radiser
1 Bundt dild
1 dl fløde
Kartolfer
Directions
1
Rids oksekødet og krydr voldsomt...
2
Pandesteg de fem minutter på hver side. Start med fedtkanten
3
Sæt stegen efter i ovnen og steg den indtil den er på den anden side af 50 grader.
4
Imens blandes alt til salaten. Fløden bruges som Mormor-dressing.
5
Servere retten med en svampesovs og råstegte kartofler...