BedømmelseSværhedsgradLet

Antal6 portioner
Forberedelse15 minTilberedning2 timerSamlet tidsforbrug2 timer 15 min

 5 dl Fløde
 8 Æggeblommer
 2 dl Sukker
 1 Vanilje-stang

1

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.

2

Stil æggesnapsen til side - imens at du piske fløde. Når piskefløde er stig røres æggesnaps og vanilje forsigtigt heri.

3

Hæld parfaiten i muffins-forme... og frys i nogle timer... herefter er det klar til serveringe og du har lavet din egen is...

Ingredients

 5 dl Fløde
 8 Æggeblommer
 2 dl Sukker
 1 Vanilje-stang

Directions

1

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.

2

Stil æggesnapsen til side - imens at du piske fløde. Når piskefløde er stig røres æggesnaps og vanilje forsigtigt heri.

3

Hæld parfaiten i muffins-forme... og frys i nogle timer... herefter er det klar til serveringe og du har lavet din egen is...

Parfait

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *