600 gram Lyssej-filet med skin
0,50 Spidskål
0,50 Citron
1 Dild
1 Purløg
600 gram Kartofler
1 Glas kapers
0,25 l Creme Fraise
1
Vask kartoflerne i både, del med til fritter-størrelse. Kryd med oregano, peber og paprika - og giv dem 30 min. i ovnen på 200 grader.
2
Skær fiske-fileterne i fire stykke og drys med salt.
3
Snit spidskålen fin, tilsæt creme fraise og kryderurter samt citron.
4
Steg fisken i masser af smør og tilsæt til sidst kapers
5
Velbekom...
Ingredients
600 gram Lyssej-filet med skin
0,50 Spidskål
0,50 Citron
1 Dild
1 Purløg
600 gram Kartofler
1 Glas kapers
0,25 l Creme Fraise
Directions
1
Vask kartoflerne i både, del med til fritter-størrelse. Kryd med oregano, peber og paprika - og giv dem 30 min. i ovnen på 200 grader.
2
Skær fiske-fileterne i fire stykke og drys med salt.
3
Snit spidskålen fin, tilsæt creme fraise og kryderurter samt citron.
4
Steg fisken i masser af smør og tilsæt til sidst kapers
5
Velbekom...