Spaghetti med kødboller – Jady og Vagabonden

BedømmelseSværhedsgradMiddel
Antal4 portioner
Forberedelse20 minTilberedning40 minSamlet tidsforbrug1 time
 800 gram Oksekød
 3 Løg
 3 Fed hvidløg
 1 Økologisk citron
 2 æg
 Cayenne-peber og Basilikum
 2 Tomater
 2 Dåse tomater (en almindelig og en koncenteret)
 2 tsk Sukker
 600 gram Spaghetti
 200 gram Rucola
 0,25 l Fløde
1

Rør farsen med æg, løg, cayennepeberen, hvidløg, citronskal og saft. Naturligvis også masser af salt og peber.

2

1 løg og 1 hvidløg steget klart i smør og herefter tilsættes alle tomaterne. Lad det koge herefter i 15 minutter.

3

Herefter tilføjes kødbollerne på størrelse med bordtennisbolde. De skal koges 15 minutter i tomatsaucen - tilsæt fløden og sukker. Imens koges spaghettien og rucola gøres klar.

Ingredients

 800 gram Oksekød
 3 Løg
 3 Fed hvidløg
 1 Økologisk citron
 2 æg
 Cayenne-peber og Basilikum
 2 Tomater
 2 Dåse tomater (en almindelig og en koncenteret)
 2 tsk Sukker
 600 gram Spaghetti
 200 gram Rucola
 0,25 l Fløde

Directions

1

Rør farsen med æg, løg, cayennepeberen, hvidløg, citronskal og saft. Naturligvis også masser af salt og peber.

2

1 løg og 1 hvidløg steget klart i smør og herefter tilsættes alle tomaterne. Lad det koge herefter i 15 minutter.

3

Herefter tilføjes kødbollerne på størrelse med bordtennisbolde. De skal koges 15 minutter i tomatsaucen - tilsæt fløden og sukker. Imens koges spaghettien og rucola gøres klar.

Spaghetti med kødboller – Jady og Vagabonden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *