Rør farsen med æg, løg, cayennepeberen, hvidløg, citronskal og saft. Naturligvis også masser af salt og peber.
1 løg og 1 hvidløg steget klart i smør og herefter tilsættes alle tomaterne. Lad det koge herefter i 15 minutter.
Herefter tilføjes kødbollerne på størrelse med bordtennisbolde. De skal koges 15 minutter i tomatsaucen - tilsæt fløden og sukker. Imens koges spaghettien og rucola gøres klar.
Ingredients
Directions
Rør farsen med æg, løg, cayennepeberen, hvidløg, citronskal og saft. Naturligvis også masser af salt og peber.
1 løg og 1 hvidløg steget klart i smør og herefter tilsættes alle tomaterne. Lad det koge herefter i 15 minutter.
Herefter tilføjes kødbollerne på størrelse med bordtennisbolde. De skal koges 15 minutter i tomatsaucen - tilsæt fløden og sukker. Imens koges spaghettien og rucola gøres klar.