Nem forret
Start med at dræne eller optø rejerne.
Skyld og rens grøntsagerne inden i de hakkes i små stykker.
Svits hvidløg og grøntsager i smør på panden. Tilsæt reger og provence krydderi og hæld fløde og hvidvin over retten.
Smag til med salt og peber og la den simre i 2-3 minutter.
Hæld derefter retten i et ildfast fad og stil det i ovnen i ca 20 min.
Serveres straks og gerne med revet parmesan ost på toppen.
Tilbehør brød og et glas hvidvin.
Ingredients
Directions
Start med at dræne eller optø rejerne.
Skyld og rens grøntsagerne inden i de hakkes i små stykker.
Svits hvidløg og grøntsager i smør på panden. Tilsæt reger og provence krydderi og hæld fløde og hvidvin over retten.
Smag til med salt og peber og la den simre i 2-3 minutter.
Hæld derefter retten i et ildfast fad og stil det i ovnen i ca 20 min.
Serveres straks og gerne med revet parmesan ost på toppen.
Tilbehør brød og et glas hvidvin.