Svendsen´s rejeret

BedømmelseSværhedsgradLet

Nem forret

Antal1 portion
Forberedelse10 minTilberedning20 minSamlet tidsforbrug30 min
 3 Store gullerødder
 2 Store porre
 4 dl Fløde
 1 Kinesisk hvidløg/ el. 4-5 fed
 1 dl Hvidvin
 45 spsk Herbes de provence krydderi
 500 gram Reger på lage eller frost
1

Start med at dræne eller optø rejerne.

Skyld og rens grøntsagerne inden i de hakkes i små stykker.

2

Svits hvidløg og grøntsager i smør på panden. Tilsæt reger og provence krydderi og hæld fløde og hvidvin over retten.

Smag til med salt og peber og la den simre i 2-3 minutter.

Hæld derefter retten i et ildfast fad og stil det i ovnen i ca 20 min.

3

Serveres straks og gerne med revet parmesan ost på toppen.

4

Tilbehør brød og et glas hvidvin.

Ingredients

 3 Store gullerødder
 2 Store porre
 4 dl Fløde
 1 Kinesisk hvidløg/ el. 4-5 fed
 1 dl Hvidvin
 45 spsk Herbes de provence krydderi
 500 gram Reger på lage eller frost

Directions

1

Start med at dræne eller optø rejerne.

Skyld og rens grøntsagerne inden i de hakkes i små stykker.

2

Svits hvidløg og grøntsager i smør på panden. Tilsæt reger og provence krydderi og hæld fløde og hvidvin over retten.

Smag til med salt og peber og la den simre i 2-3 minutter.

Hæld derefter retten i et ildfast fad og stil det i ovnen i ca 20 min.

3

Serveres straks og gerne med revet parmesan ost på toppen.

4

Tilbehør brød og et glas hvidvin.

Svendsen´s rejeret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *